Porodní sál poskytuje péči o fyziologické i rizikové gravidity a porody. Naše porodnice je zároveň intermediárním centrem perinatologické péče pro předčasné porody s regionální působností, t.j koncentruje všechny předčasné porody od 32.týdne těhotenství z Karlovarského kraje.
 
Předčasně narozené děti jsou předávány do péče dětských lékařů, kteří o ně pečují na specializované jednotce intenzivní péče. Jsme tedy jediným porodnickým oddělením celého Karlovarského kraje, které poskytuje nadstandardní odbornou péči ve fetomaternální medicíně a tím, že je u nás každoročně odveden nejvyšší počet porodů, se neustále zvyšuje i erudice personálu.
 
Na našem pracovišti jsou striktně dodržovány veškeré odborné doporučené postupy, které byly schváleny Perinatologickou sekcí České gynekologicko-porodnické společnosti. To poskytuje záruku vysoké kvality lékařské péče a předcházení nebezpečným porodnickým komplikacím. Priorita výsledku naší práce je jediná - zdravá a spokojená rodička se zdravým novorozencem.

Partneři

Sponzoři

Děkujeme