Ambulance tělovýchovného lékaře

S náhlým úmrtím mladých, zdravých sportovců při fotbale, hokeji, ale bohužel i individuálních sportech se stále setkáváme i na našich sportovištích. Riziko spojené s dosud nepoznaným onemocněním srdce lze minimalizovat prostřednictvím preventivní sportovní prohlídky provedené odborným tělovýchovným lékařem, kterou by měl každý registrovaný sportovec pravidelně minimálně 1x ročně absolvovat.

Ambulance tělovýchovného lékaře nabízí péči o sportovce všech výkonnostních i věkových kategorií. Nabízíme možnost provedení preventivní sportovní prohlídky s možností vystavení lékařského posudku. Provádíme klidové EKG, zátěžové EKG na bicyklovém ergometru a zátěžové spiroergometrické vyšetření na bicyklovém ergometru ke stanovení např. VO2max či ventilačních prahů.

Kde nás najdete?

Ambulance tělovýchovného lékaře se nachází ve sportovní hale KV Arena v K.Varech (Západní ul.1812/73). 

TR HALA 12 web označení

Než se k nám objednáte

  • Na vyšetření je potřeba se objednat předem přes online kalendář ev. telefon (středa dopoledne, v ostatní dny odpoledne). Po prodělání respiračního onemocnění i COVID 19 vyšetření nejdříve za 14 dní.
  • Nezletilí budou vyšetření pouze s doprovodem zákonného zástupce.
  • Na první návštěvu se dostavte s výpisem z dokumentace od praktického lékaře.
  • S sebou: sportovní kraťasy, podprsenku (ideálně velikosti vrchního dílu plavek), gumičku na vlasy, tenisky, ručník.WhatsApp Image 2023 02 14 at 15.54.11

Jak se chovat před testem a v den testování

Před testem účastník písemně potvrdí svůj souhlas s vyšetřením. V době vyšetření by měl být zdráv a v posledních 14 dnech by neměl prodělat žádné infekční onemocnění. Zároveň je vhodné v den testu a dni předcházejícím vynechat trénink, případně zařadit pouze nízkoobjemový trénink nižší intenzity. Na samotný test by sportovec neměl přicházet dehydrovaný a nalačno. Příjem tekutin a stravy by ale měl být v dostatečném odstupu od testu (2-3 hodiny). Při nadměrném ochlupení hrudníku je nutno počítat s možností částečného oholení.

Ceník služeb naleznete zde.

Platba možná v hotovosti, kartou ev. faktura při hromadné platbě klubu.

Zrušení termínu

Zrušení rezervace termínu u tělovýchovného lékaře je možná pouze telefonicky na tel: +420 724 914 232, a to nejpozději 24 hodin předem.

Ordinační doba 
Pondělí  8:00 - 15:00 
Úterý 8:00 - 15:00
Středa 8:00 - 15:00
Čtvrtek 8:00 - 15:00 
Pátek 8:00 - 12:00

V dopoledních hodinách je přítomna pouze sestra - telefonické změny, objednávky, dotazy atd.

Kontakt: +420 724 914 232

E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Online objednávky zde.

 

Partneři

Sponzoři

Děkujeme